Shelter World

Новата ера най-сетне е налице. А вие сте тези, които ще напишете нейната история.
 
ИндексИндекс  PortalPortal  КалендарКалендар  ГалерияГалерия  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Fall From Grace

Go down 
АвторСъобщение
F1reF1stAc3

avatar

Taurus Брой мнения : 2206
Join date : 14.10.2009
Age : 29

Данни на персонажа
Име: Олаф.Д.Асе
Жизнени точки:
114/117  (114/117)

ПисанеЗаглавие: Fall From Grace   Вто 22 Яну - 16:07

Ейн Лиед малко селце до големият манастир на Вечните пламъци което е част от земите на манастира . В страни от селцето има приказен замък управляван от един граф .... граф с опасна страст тук започва и умира една легенда за нещо ужасяващо .

Част първа .

Огледалце Огледалце .

Късно вечер Юлската луна прозираше през пердетата на стаята . Една сянка се уформи върху килимът от лисичи кожи . Сянка на Граф Владимир той сресваше дългата си вече посивяла коса пред огледалото .
Огледало което бе свързано с голяма история легендата гласеше че изпалнява желания ... огледало подарено от майка му Ерза . Владимир бе много красив мъж ... може би твърде красив , но той много обичаше тази негова черта
понякога даже я наричаше дар от бога . Не се занеше може би и да е било истина . Графът съжеляваше че бе остарял постояно търсеше всякакви начини да си върне младоста . Както всяка вечер той зададе същият въпрос на огледалото .
- Огледалце можеш ли да ми разкриеш тайната на вечната свобода ? Можеш ли да защитиш моята красота моята копринено нежна и снежно бяла кожа . Кажи ми моля те , а аз ще затворя устата си и никога няма да кажа . Чуй моите думи и изпълни желанието ми . / В този момент вратата на стаята се открехна и влезна прислужницата .
Прекрасно момиче едно от най-хубавите дественици на Ейн Лейд . Тя се поклони и пристъпи на пред към графа трябваше да среше косите му за разлика от другите вечери когато той ги сресваше . Но това се бе наложило днес защото той не бе в настроение за това .
В момента в който прислужницата застана зад него и пред огледалото в главата на Владимир порникнаха хиляди гласове ниски и високи всички повтаряха само едно .
_ Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... Убий Я ... / Той не издържа обърна се и зашлеви с пълна сила момичето което се просна умряла на земята кръвта се разпиля по целият килим .
Чудо кръвта започна да се предвижва към Владимир все по бързо и по бързо . Стигайки босите му крака тя се вля в него , а той се обърна към огледалото не можеше да повярва беше отново млад . Двадесет не не грешеше тридесет години по млад .
-Дали това е отговорът дали намерих вечноста в тази чиста недокосната кръв ? / Гласовете още отекваха в ума му за това той можеше само да говори .
-Намерих ли аз вечноста която търсех ? Някой чу молитвите ми . Сега аз ще стана светец . Сега ще се издигна като бог в небесата непокътнат от суровите пясъци на времето .

Част Втора .

Реквием на невинните .

Тъмната нощ продължи след като откри безсмъртието той не можеше да се удържи бе гладен за още невина плът . Знаеше каде да я открие запъти се по един коридор тъмен както душата му и страста му да буде вечно млад . С гръм и трясък влезна в стаята на майка си която бе заспала , но от шума на вратата подскочи и стана от леглото . В тъмната стая не се виждаше нищо само един тънак лъч светлина пробиваше в нея . Той престъпи на пред към майка му която изпитваше ужас и страх не знаеше какво се случва до като той не застана на светлина . Тя претръпна от страх и падна на земята .
-Майко можеш ли пак да ме прегърнеш и пак да прошептиш че ме обичаш излага ли ме ? защото има нещо в мен от което се страхувам повече от това да изгубя младоста си . /След което млъкна хвана се за главата и падна на земята нещо се случи вътре в него . Майка му изкрещя с всички сили .
-Нееее . / Беше прекалено късно той вече улицетворяваше лудоста хилядите гласове превзеха тялото и съзнанието му с тежък глас той исхриптя .
-Сега ще изкормя невиноста ти . /Нож изцяло изцяло обвит от лилава енергия се появи в ръката му беше някаква страна магия която Ерза не можеше да разбере . Но бе прекалено късно за нея чудовището се приближи към нея и я изкорми той вече не бе Владимир , а просто създание на мрака . Което прободе плъта и с ножа и я разпори като прасе в кланица всичките и вътрешности се разпиляха по земята . Телесни сокове вечерята и кръв и други части от тялото изтекоха по земята . Кръвта обаче почти моментално бе привлечена към Графа и като гъба той я попи .
-Не се ли чустваш жива ? Не се ли радваш че ще ходиш с вечноста и ще следваш моето безсмъртие ? / Изрече Владимир с хриплив глас . Излизайки от стаята той усети две очи забодени в гърба му за миг се стресна и се обърна , но нямаше никой сигорно му се бе присторило . В този миг някъде из времето и пространството . Палат изграден изцяло от пламъци и то не обикновени пламъци , а вечни пламъци никога не стихващи дори и за миг те бяха творение на огненият бог Млаа'ах . Това място бе неговият дом ако можеше изобщо да се нарече така . С човешкия си облик богът седеше на трона си и чакаше слугата си . Не се мина много време и той се появи . Магияата която използва бе научил от самия Млаа'ах огнен телепорт който изглеждаше като изкрица в огненият палат от вечни пламъци .
-Закъсняваш . /Изрече богът .
-Извиянвай господарю , но имах малко работа в Лорион при един от човешките ми приятел . Имам и добра новина за извинение за закъснението ми . Лорионската армия може би ще се присъедени към нашия съюз с Демерион .
-Млъкни преди да съм те изпепелил . /С мощен глас каза Млаа'ах беше ядосан , но неговата слуга Асе не знаеше защо .
-Някой е проникнал в Ейн Лейд . Някой превзе замъкът на Ерза нещо ужасяващо се случва там . Веднага отиди там от мое име и разреши проблемът искам всичко да е приключило преди изгрев или ще те дам на Утопия . / Асе който изпитваше ужас от тези фанатици се поклони и използва огненият телепорт за да отиде в Ейн Лейд или по точно пред портите на замъка . След като се озова там претръпна целият замък бе обграден от мрачни сили . Но запобедите бяха заповеди трябваше да реши този проблем . Той бутна портите и велзна в замъка .


Част Трета .

Fall From Grace .

-Вдишай дълбоко тези зали от омраза . Напиши името си върху тези стени преди да е твърде късно преди да изчезнеш и ти в мрака . / Каза хриплив глас .
-Какво можех да направя ? Просто исках частица от истината . /Добави гласът на Владимир . Асе веднага разпозна гласът на неговият приятел и веднага се затича по коридорите наперд . Надяваше се да можеше да го спаси . Един след друг коридори пълни с трупове . Накрая стигна до залата в която бе той , но неможа да го познае . Беше различен в ръцете си държеше нож от тъмна енергия цялата зала беше обвита в мрак . Владимир се усмихна .
-Попадна в капана ми . /Каза с хриплив глас . В този миг Асе бе погълнат от мрачна енергия която се образува около него тя се завъртя около него и образува мрачен затвор .
-И ти ще се присъедениш към вечноста и ти ще ходиш с мен в мрака . /Изхриптя чудовището което бе обладало Владимир . В същото време в главата на това чудовище частица от Владимир бе жива .
-Вървейки из тези сянки на помрачения ми ум изгубен съм в този мрак , а исках вечноста на времето . /Си мислеше тази малка частица от него .
-Гледай ме от твойта клетка как растят силите ми /Изрече хрипливо мракът обладал приятеля на Асе . От сянките се появиха две прислужници обковани в същата мрачна енергия . С един замах ръцете им бяха откъснати от телата виковете им от болка превзеха стаята . Чудовището се усмихна радваше се тяхната болка беше неговата енергия , а тяхната кръв неговото безсмъртие . Владимир който се издигаше на двадесет може би тридесет сантиметра от плочките на земята полетя към тях облиза раната на едната от тях двете . Замахна с ножа от лилава енергия и главата и падна на земяата кръвта от гърлото и оплиска лицето му както всяка сутрин предишният собственик плискаше лицето си с вода . Другата понечи да побегне към сянките , но не успя стотици ножове разпробиха тялото и . Асе не можеше да издържа вече разярен от гледката той вазпламени тялото си . Вечните огнйове изгориха клетаката му бе свободен и щеше да накаже Владимир за греховете му .
Огнената коса се появи в ръцете на Португас почти миг след като клетката се изпари . Графът се обърна към Асе и се усмихна .
-Ние сме реликви ти и аз , а сега ще разберем кой наистина заслужава безсмъртието . /Хрипливо изрече той , а от ножът му се изстреляха няколко топки мрачна енергия . Асе посече една две три от тях с косата си други две се разбиха в него и за миг изгасиха вечния пламък обгръщаш го . Малко или много той пострада от тази атака и се изстреля на пред към противника си с замах го нападна с огнената коса . Владимир се усмихна , а ножът който държеше се превърна в меч . Блокира атаката на Асе .
-Ако има рай и ад огънят е наказанието което трябва да получа . /Каза истинският Владимир , а Асе за миг се смая че той още може да говори . Вече бе прекалено късно за да спаси приятеля си . Португас.Д.Асе отскочи на зад и каза .
-Извинявай приятелю ще го направя колкото може по безполезнено бори се с мрака ти и всички които бяхте погълнати от него , а аз ще ви освободя от вечните ви мъки . /Асе издигна ръцете си и хиляди искрици започнаха да се издигат от ръцете му оформяйки огнено кълбо . Огънят се разгоря по - силно и по - силно , а това бяха вечни пламъци . Асе образува нещо което далеч не бе огнено кълбо . Както титлата която носеше това умение носеше същото име Огненият Император . Образуването на това нещо отне няколко секунди , но това бе пре достатъчно за неговият противник да образува нещо чудовищно . Огненият Император който представляваше сотици килограми вечни пламъци се изправи срещу нещо подобно . Огромна топка мрачна енергия , а чудовището се усмихваше . Асе изтласка огненият император , а Владимир изтласка огромната топка поквара . Двете кълба се сблъскаха ексползията приличаше на вечната битка между деня и ноща . Мощноста и неможеше да се измери по никакъв начин .
Асе коленичи беше изтощен от умението което възпроизведе . Владимир все още стоеше изправен и усмихнат , но си личеше че беше отслабнал много . Може би тази слабост позволи на всички души които бе погълнал да го напданат . Той започна да се гърчи от болка беше се хванал за главата . Владимир изрева зверски с хрипливия си глас главата му се изправи на горе , а от устата му започна да излиза река от души които излитаха към одвъдното . Скоро всичко бе приключило тялото на владимир падна безжизнено на земята . Асе се изправи с големи сили стъпи на пред коленичи пред тялото и изрече стара молитва , на която го бе научил Млаа'ах . Носеше се легенда че тази молитва изпраща душите на по - хубаво място .

No one's going to catch my fall from grace


Спецялно за Влад .

От F1re F1st Ac3
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
F1reF1stAc3

avatar

Taurus Брой мнения : 2206
Join date : 14.10.2009
Age : 29

Данни на персонажа
Име: Олаф.Д.Асе
Жизнени точки:
114/117  (114/117)

ПисанеЗаглавие: Re: Fall From Grace   Чет 31 Яну - 12:37

fuck yea no coments
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
Fall From Grace
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Shelter World :: Лаф зона :: Лично творчество-
Идете на: